Counting my day...

Sunday, June 1, 2008

Sweet 25..

18 may 2008..dh 25 taun idup rupenye aku nii..Alhamdulillahh..aku still sihat..n pampu lg menjalani life same mcm org len..still ade mak di samping aku..ssh sng aku.. Tp aku still xblh jg mak dgn sempurna..brape lame lg hayat aku untuk aku jg mak....

Neway..on that day..mak..abg..kak ika..n my noty Qais ade ngan aku..so hepi sket ar besdai aku taun nii..time tu dok kg lak tuu..emmm..phm2 la kan..lg la hepi..

Ape yg aku dh capai sepanjag idup aku? aku dpt smbg degree..tu je pencapaian aku sblm ni..len? xde pn..tp aku hepi..aku dikelilingi dgn org2 yg aku syg..yg slalu ade time aku ssh..sng..sdh.. Syukurr..ade org len yg lg ssh dr aku.. Mak ckp.."kiter ssh..ade org lg ssh dr kiter.."..

Azam aku untuk hari2 akan dtg..Tuhan jek yg tau..aku tersgt la xsbr nk abhkn study aku..aku nk keje..keje yg blh bg aku sng..bkn untuk aku kaye n lupe diri..aku nk idup sng..bg mak senang.. Teringin sgt nk bwk mak g shopping..nak ade duit gaji sndiri..so that aku blh bg duit kt mak tiap2 bulan mcm org len..mak xpyh keje cr duit..xpyh berjg tiap2 mlm wat agar2 kering lg.. tuhan je yg tau betapa berat mata aku tgk mak pnt2 wat agar2 kering..sehari suntuk aku tlg mak pn..dh lembik..smpai trtdo..tp mak xkejutkn aku pn..mesti sbb mak sian tgk aku pnt..cemane la mak wat keje tu hari2..even aku teman mak wat keje tiap2 mlm..aku yg tertdo..tp mak xnmpk pnt pn..
Ini janji aku pd diri aku sendiri...aku xkn bg mak ssh n pnt wat keje lg..skang mase untuk mak rehat...bl aku dh keje..aku yg akan jg mak..(sedih la plak..)

Azam aku lg..aku nk improve diri aku dlm setiap amaln aku..kdg2..solat pn lewat..skrg la masernye untuk aku bnykkn amaln aku untuk aku sedekahkn pd arwah abah..(insan yg tersgt aku rinduu..)..

On that day jgk..my abg blanje kitorg mkn kt stadium Ipoh..best jgk..bkn slalu dpt kumpul ngan family...menu : yong tau fuu, kerang bakar..n de lg la menu len..tQ abg!!..
Adiah?..jeng2..hehe..



Ni adiah mak bg..tp aku jumpe awal..hehe



this the next adiah yg aku dpt..from sumbody..tQ!!..tQ!..
tp time ni choc dh abih..hehe..


bantal luv yg cute ni..anien n sya bagiiii..tQ gurlzz..
luv u..muah!!..muah!!...hehe..

Semoga...hari2 aku yg akan dtg akan terus diberkati..dgn bertambahnye umur aku..harap2 aku akan menjadi lbh matang dlm berfikir.. Harapan aku yg plg tinggi..semoga aku berjaya dlm idup aku dunia akhirat..bkn untk aku sorg..tp untuk my "bidadari syurga.." mak..dan sume org yg bnyk membantu aku..
Dan semoga tuhan murahkn rezeki aku..n sihat tubuh badan aku..untuk aku berbakti..

6 comments:

ijad said...

salam...

Latifah Suaib said...

salam ijadd..

milo said...

salah eja nama akuuuu..marah la neh!!

Latifah Suaib said...

alamak..anein pasan la plak..hehe..sowiii... aku eja btul2 ek.. anein..anein..anein..

Luth Textile said...

what a sad story...

Latifah Suaib said...

luth textile : tQ!!